Alla fritidsgårdar borde använda Ungdomsappen

En typisk fritidsgård

Vår vision med Ungdomsappen är att alla fritidsgårdar och ungdomsverksamheter i hela Sverige ska använda vår mobilapp. Vi vill det eftersom det skulle skapa en tryggare, mer delaktig och meningsfull fritid för alla Sveriges barn och unga. Ju fler kommuner och fritidsgårdar som ansluter sig, ju mer kan vi lära oss av varandra och på det sättet skapa en nationell verksamhetsplan med gemensamma mål. Det skulle alla fritidsgårdar må bra utav.

Är vår fritidsgård för stor eller liten

Är ni en “liten” fritidsgård med relativt få besökare? Eller är ni en verksamhet som inte klarar av fler besökare. Ungdomsappen är fortfarande ett viktigt verktyg för båda typerna av fritidsgårdar. För er som behöver fler besökare är Ungdomsappen ett perfekt verktyg för att sprida kunskap och information till alla ungdomar i kommunen. Till er som redan är överfulla så kan Ungdomsappen hjälpa till att begränsa antalet besökare och framförallt göra miljön säkrare för er när det är högt tryck.

Vad är det största vinsterna för en fritidsgård som använder Ungdomsappen?

Det finns många vinster med att använda Ungdomsappen för er fritidsgård och vad som kommer vara den största vinsten beror lite på era behov. Men generellt kan man säga att de största vinsterna för de fritidsgårdar som använder Ungdomsappen idag har varit att man enkelt och smidigt får in kontaktuppgifter till sina besökare och deras målsmän. Samt att man väldigt smidigt kan hantera aktiviteter som man bedriver på fritidsgården.

Hur många fritidsgårdar använder redan Ungdomsappen?

I dag är det runt 60 fritidsgårdar som använder Ungdomsappen i sina verksamheter. Dessa är fördelade på 20 kommuner. (Uppdaterad oktober 2021)

Kan ungdomar från andra fritidsgårdar besöka vår fritidsgård med ungdomsappen?

Ja det är en av de stora fördelarna med Ungdomsappen att ungdomar som redan använder Ungdomsappen på en anna fritidsgård kan besöka andra fritidsgårdar som också är användare av Ungdomsappen. Kontaktinformation om ungdomen delas mellan fritidsgårdarna när ungdomen besöker dem.

Hur kan vår fritidsgård börja använda ungdomsappen?

Först måste er kommun eller förening som driver er fritidsgård ha ett avtal med oss på Ungdsappen. Det behöver även upprättas ett så kallat PUB-avtal (Personuppgiftsbiträdesavtal). När detta är gjort kan ni börja köra igång med Ungdomsappen på er fritidsgård nästan omgående.

Boka ett personligt möte med oss

Vill du boka in ett personligt möte med oss där vi kan berätta mer om hur Ungdomsappen kan hjälpa till på er fritidsgård.

Kontakta oss på:

Telefon: 0733 30 26 85

Epost: info@ungdomsappen.se

Eller fyll i kontaktformuläret på vår kontaktsida: Klicka här för att komma till vår kontaktsida.

Senaste Nyheter

Senaste Nyheter

Till alla nyheter

Kom igång redan idag!