Året som gått med Ungdomsappen

Året som gått 2023

Året som gått, 2023, har verkligen varit en tid av tillväxt och utveckling för Ungdomsappen. Vi har fokuserat på teknisk utveckling och är stolta över de framsteg vi har gjort. Här är några av de viktiga förbättringar och nya funktioner vi har introducerat under året.

Förbättrad Registrering i Ungdomsappen

Under året genomförde vi en förbättrad registrering i appen.

Ny förbättrad registrering: Vi inledde året med att helt omstrukturera vårt registreringssystem. Målet var att göra det smidigare för ungdomar och vårdnadshavare att registrera sig. Vi introducerade också en åldersgräns vid registreringen och en prövoperiod, för att ytterligare förbättra användarupplevelsen.

Ny funktion för medlemshantering: Vi har gjort det möjligt för personalen att smidigt komma åt kontaktuppgifter till alla ungdomar och deras vårdnadshavare direkt i appen. Detta steg förenklar kommunikationen och gör det lättare att hålla kontakt.

Ny incheckningsfunktion: Personalen kan nu enkelt checka in och ut besökare direkt via appen, vilket bidrar till en smidigare hantering av närvaro.

Grupper en ny tjänst för Ungdomsappen

Under sommaren lanserade vi Grupper

Grupper: En av våra största satsningar var att skapa en funktion för grupper. Nu kan personalen skapa grupper av besökare för att organisera evenemang, erbjuda förmåner, genomföra enkäter och skicka riktade meddelanden. Läs mer om funktionen grupper här: Länk till mer formation om grupper i Ungdomsappen.

Enkäter som man kan svara på i Ungdomsappen

under hösten lanserade vi enkäter

Enkäter: En efterfrågad funktion som vi lanserade var möjligheten att skapa enkäter. Detta ger personalen chansen att samla in värdefull feedback från besökarna och förbättra verksamheten. Förslagslåda: Vi införde en förslagslåda som era besökare kan använda för att skicka feedback och förslag till era verksamheter.

Meddelandefunktion: Innan jul lanserade vi en funktion för att skapa meddelanden och notiser. Detta gör det enklare för personalen att snabbt kommunicera med ungdomarna, särskilt när det gäller grupper.

Återkommande evenemang i Ungdomsappen

Under vintern lanserade vi möjligheten att ha återkommande evenemang.

Återkommande evenemang: Vi har också lagt till möjligheten att skapa återkommande evenemang, vilket underlättar planeringen och minskar arbetsbelastningen för personalen.

Utöver dessa större uppdateringar har vi genomfört över 80 mindre förbättringar i de befintliga funktionerna. Dessa steg har tagits för att försäkra att Ungdomsappen fortsätter att vara en relevant och värdefull resurs för ungdomar och personal över hela Sverige.

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa 2024, med förnyad energi och engagemang för att göra Ungdomsappen ännu bättre!

Författare: Johan Wikström

Datum: 1 januari, 2024

Senaste Nyheter

Senaste Nyheter

Till alla nyheter

Kom igång redan idag!