Jobba hos oss

Vad kul att du är intresserad utav att jobba hos oss på Ungdomsappen.se. Är du en driven, duktig och rolig person som vill vara med på en förändringsresa där vi jobbar för våra ungas fritid. Då har du kommit helt rätt och kanske är du vår nästa kollega?. Vi på Ungdomsappen drivs av att jobba med frågor som berör våras unga fritid och framtid och vår vision är att skapa en tryggare, mer delaktig och meningsfull fritid till alla barn och unga i Sverige.

Just nu söker vi…

Säljare med erfarenhet som fritidsledare

Ungdomsappen.se är ett företag i tiden och just nu växer vi så det knakar och därför söker vi nu en kollega till vårt team i Helsingborg. Vi söker dig som har jobbat som fritidsledare och som brinner för försäljning. Du ska ha höga ambitioner och trivas på en arbetsplats som har högt till tak där den ena dagen inte är den andra lik. Även om ditt primära uppdrag kommer att vara att sälja in Ungdomsappen till kommuner runt om i landet så kommer du även att jobba med allt som rör vår lilla organisation.

Kvalifikationer

Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet som säljare och det är ett stort plus om du jobbat som fritidsledare tidigare. Du måste vara datakunnig då mycket av ditt arbete sker vid en dator. Du bör känna dig bekväm med de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

Du kommer primärt att jobba med uppsökande försäljning av våra tjänster gentemot kommuner men du kommer även ägna en del av din arbetstid till kundvård och kundsupport. Du ingår i ett team av fyra personer som tillsammans delar på ansvaret över bolagets försäljning.

Ansökan

Skicka din ansökan till johan.wikstrom@ungdomsappen.se senast den 21:a Januari 2022.

För mer information kontakta:

Johan Wikström

0733-302684

Senaste Nyheter

Senaste Nyheter

Till alla nyheter

Kom igång redan idag!