FMF23

Delta i Fritidsgårds-Mästerskapen i FIFA 2023

Vår ambition från Ungdomsappens sida är att vara med och bidra till en meningsfull fritid för alla unga i Sverige och i det arbetet ingår bland annat att se över om vi kan vara med och arrangera olika evenemang. Nu har vi en möjlighet att vara med och arrangera det vi kallar för Fritidsgårds-Mästerskapen i FIFA 2023 (FMF23). Detta gör vi på förslag från fritidsgården i Flens kommun i samarbete med Gzim Krasniqi som jobbar där.

Exakt hur detta ska gå till och hur stort (eller litet) det blir är i skrivande stund oklart och vi behöver nu få in en fingervisning från fritidsgårdar runt om i Sverige om de vill vara med och tävla och om de på något sätt kan tänka sig att hjälpa till, antingen med spridning av budskap eller rent tekniskt kunna vara med och bidra till att vi bland annat kan live-stream delar av mästerskapet.

Därför har vi tagit fram ett formulär där ni gärna får fylla i ifall om det finns intresse från era verksamheter att delta och om ni på olika sätt kan tänka er att hjälpa till.

 

Vad är Fritidsgårds-Mästerskapen i FIFA 2023

FMF 23 går ut på att fritidsgårdar möts i en eller två olika serier (beroende på antal anmälda fritidsgårdar). I serierna möter man varandra 2 gånger, precis som vanliga fotbollsserier. Matcherna spelas en gång i veckan och kommer att pågå under under en “säsong”. Hur lång säsongen blir och tider får vi be att återkomma med längre fram.

16 lag gör upp om platser för att spela slutspel. Detta slutspel kommer att ske under ett livesänt event med livestreaming för respektive match under en hel dag/kväll/natt. Vår ambition är att få till kommentatorer som är med och kommenterar matcherna i realtid.

Pokal tillsammans med ett fint pris tilldelas vinnarna av årets mästerskap.

*Obs detta är endast ett förslag och både regler och förutsättningar kan komma att ändras.

Anmäl ert intresse och deltagande här.

 

Författare: Johan Wikström

Datum: 28 mars, 2023

Senaste Nyheter

Senaste Nyheter

Till alla nyheter

Kom igång redan idag!