Ny hemsida för Ungdomsappen.se

Ny hemsida för Ungdomsappen

Sedan det blev bestämt att Gårdskort skulle byta namn till Ungdomsappen har behovet av en ny hemsida varit stort. Och i höst har man jobbat länge och väl med att ta fram den helt nya hemsidan för tjänsten.

Tanken med den nya hemsidan är förutom att att den går under samma namn som mobilappen är att det ska bli tydligare för våra kunder vart de kan hitta information om våra tjänster. Den grafiska profilen följer mobilappens grafiska profil vilket ytterligare förtydligar tjänsten och företaget bakom appen.

Vi har förståelse för att många tyckt att det varit lite svårt att förstå varför vår hemsida tidigare hetat Gårdskort.se när vår mobilapp heter Ungdomsappen. Nu slipper vi förhoppningsvis förklara oss i framtiden säger Johan Wikström som är en av grundarna till Ungdomsappen.

Vi har förståelse för att många tyckt att det varit lite svårt att förstå varför vår hemsida tidigare hetat Gårdskort.se när vår mobilapp heter Ungdomsappen. Nu slipper vi förhoppningsvis förklara oss i framtiden – Johan Wikström

Hemsidan ska erbjuda support dygnet runt

På hemsidan har man samlat alla frågor och svar som kommuner, ungdomar och andra kunder har haft sedan Ungdomsappen lanserades. Tanken med detta är att våra kunder ska kunna hitta information och få hjälp med vanliga frågor mycket snabbare. Oftast handlar det om att man som kund inte kan alla funktioner utantill och då är det ju bra om man har någonstans att vända sig. Vår förhoppning är att alla ska känna sig trygga med våra tjänster och att de kan hitta det dem söker på hemsidan förklarar Johan.

Hemsidan kommer att fortsätta utvecklas

Även om hemsidan just nu är redo för lansering så finns det redan nu planer på att bygga ut den. Bland annat handlar det om att kunna bygga upp ett resurscentrum där kunder ska kunna ladda ner styrdokument och mallar. Det handlar också om att skapa ett forum från vart våra kunder kan dela sina erfarenheter och utbyta kunskaper med varandra. I framtiden hoppas vi även på att kunna ha ett mediebibliotek tillgängligt med kurser och information som är till nytta för alla i branschen.

Författare: Johan Wikström

Datum: 22 oktober, 2021

Senaste Nyheter

Senaste Nyheter

Till alla nyheter

Kom igång redan idag!