Johan Wikström - Grundare av Ungdomsappen

Johan Wikström

Hej mitt namn är Johan Wikström och jag är en av grundarna av Ungdomsappen.se. Jag har en bakgrund som lärare och har arbetat som fritidsledare i mer än 10 år. Mina främsta styrkor är att jag är kreativ och duktig på att få med mig andra i det arbete jag gör. Jag är också duktig på att se och uppmärksamma de ungdomar jag arbetar med, detta eftersom jag anser att tyvärr allt för många aldrig riktigt får synas.

Jag är en väldigt ambitiös person med många järn i elden. Jag tycker om att utvecklas och är därför ett stort fan av det livslånga lärandet. Vilket också är den främsta anledningen till varför jag startade Ungdomsappen.se

Min yrkesbakgrund

Jag är som sagt utbildad som lärare i ämnena musik och idrott. Jag älskade att undervisa i skolan men kände efter ett tag att det blev mindre och mindre lärande och istället mer administrativt arbete i min yrkesroll. Därför valde jag 2010 att sadla om och börja jobba som fritidsledare istället. För mig var det en fantastisk vändning, inte bara det att jag fick tid att bygga relationer med ungdomarna, jag kunde dessutom jobba fritt från betygsättningar och krav.

2010 att sadla om och börja jobba som fritidsledare istället. För mig var det en fantastisk vändning, inte bara det att jag fick tid att bygga relationer med ungdomarna, jag kunde dessutom jobba fritt från betygsättningar och krav.

Jag arbetade som fritidsledare i Härnösand fram till och med 2016 då jag startade ett eget bolag. Först hade jag tänkt bli miljardär genom e-handel, sen tänkte jag rädda världen genom att minska matsvinnet. Så här i efterhand kan man väl vara ärlig och säga att jag inte riktigt lyckades med något av det. Istället, mitt under pandemin så gick jag tillbaka och började arbeta som fritidsledare. Den här gången i Hässleholm.

Min vision med ungdomsappen

Jag har stora visioner med Ungdomsappen. Jag är ju trots allt en sådan person som drömmer stort. Jag ser väldigt många möjligheter där jag kan samla kunskaper, erfarenheter och utmaningar bland alla våra kunder för att sedan skapa en gemensam mötesplats där vi tar hjälp av varandra. Jag hoppas att Ungdomsappen ska bli en rikstäckande lösning som förenar alla fritidsledare på ett naturligt sätt. Men jag hoppas även att Ungdomsappen placerar Sverige på kartan inom branschen.

Även om jag kanske inte längre drömmer om att bli miljardär så hoppas jag fortfarande på att kunna vara med och rädda världen.

Även om jag kanske inte längre drömmer om att bli miljardär så hoppas jag fortfarande på att kunna vara med och rädda världen. Det gör jag genom att hjälpa till att skapa förutsättningar så att vår nästa generation att ta över på ett bra sätt. Det är därför jag skapat ungdomsappen.

Ta gärna kontakt på linkedin

Jag finns på Linkedin om du vill ta kontakt med mig: Min profil på Linkedin

Senaste Nyheter

Senaste Nyheter

Till alla nyheter

Kom igång redan idag!