Julia Wikström - VD på Ungdomsappen

Julia Wikström

Mitt namn är Julia Wikström och jag är VD för Ungdomsappen.se. Jag brinner precis som Johan för våra ungas fritid och framtid. Jag tycker att det är viktigt att vi vuxna engagerar oss så att nästa generation kan ta som trygga och stabila individer. Jag kommer ursprungligen från Ukraina och är uppvuxen i ett land som är helt utan fritidsgårdar. Jag tycker därför att det är fantastiskt att se allt det arbete som ni fritidsledare gör varje år för bland annat mina egna barn. Vi i Sverige ska verkligen skatta oss lyckliga som har den förmånen.

Min yrkesbakgrund

Jag är utbildad civilingenjör i Ukraina men skolade om mig när jag flyttade till Sverige för ungefär 10 år sedan. Jag är numera även utbildad ekonom. Jag har tillsammans med Johan drivit ett par bolag och jag lär mig hela tiden nya saker om mig själv som entreprenör och den innovativa resa vi valt att göra med Ungdomsappen.

Jag har genom mitt entreprenörskap fått möjligheten att delta på många olika evenemang och jag har även fått en del utmärkelser för det arbete jag lagt ner. Bland annat har jag blivit tilldelat Skapa-Priset i Skåne (en del av Nobelpriset) för mitt arbete med att engagera mig i utvecklingsfrågor. Jag har även fått the Sustainable Price och dessutom varit en av 10 kvinnor som deltagit på Femtech bootcamp. Men allt det där är inte värt någonting om man inte uträttar något på riktigt och med Ungdomsappen känner jag att vi är på god väg.

Om du vill veta mer om mig eller vill ta kontakt får du gärna “connecta” med mig på Linkedin: Min profil på Linkedin

Senaste Nyheter

Senaste Nyheter

Till alla nyheter

Kom igång redan idag!