Våra kunder berättar

Våra kunder berättar om varför de använder Ungdomsappen

Under ett par dagar i våras hade jag förmånen att besöka verksamheter från fem av våra 33 kommuner. Jag träffade Jonathan från Hallsberg, Linda och Mikaela från Håbo, Anders från Haninge, Cecilia och Sara från Vaxholm och Markus från Nacka.

Tillsammans gjorde vi en liten film om varför de valt att använda Ungdomsappen i sina verksamheter och hur det är att jobba med vår lösning i deras verksamheter.

Medverkande i filmen

Jonathan Lassila

Jonathan Lassila –  Hallsbergs kommun 

Jonathan jobbar som ansvarig fritidsledare på Ungdomshuset Kuben i Hallsbergs kommun. Hallsberg och Jonathan var absolut först ut med att börja använda Ungdomsappen i sin verksamhet.

 

Sara och Cecilia - Vaxholm

Sara & Cecilia – Vaxholms kommun 

Sara Sandbacka och Cecilia Rang jobbar som ungdomssamordnare i Vaxholms kommun. Ungdomsappen används för att ungdomarna ska kunna boka lokaler, delta på evenemang och ta del av allt som händer i kommunen.

 

Anders Kindblom - Haninge kommun

Anders Kindblom – Haninge kommun 

Anders jobbar som verksamhetsansvarig för ett par fritidsgårdar i Haninge kommun. Ungdomsappen är en spännande lösning som gör både kommunen och ungdomsverksamheterna mer digitala.

 

Markus Tiedemann - Fryshuset

Markus Tiedemann – Fryshuset 

Markus jobbar som verksamhetsansvarig för Fryshuset i Nacka kommun. Vi har sedan ett halvår tillbaka ett spännande projekt tillsammans med både Fryshuset och Nacka kommun.

 

Linda och Mikaela - Håbo kommun

Linda & Mikaela – Håbo kommun 

Linda Karlberg jobbar som verksamhetsansvarig och Mikaela Uddling som fritidsledare i Håbo kommun. De hade en nystart för sina verksamheter och letade efter en digital lösning och föll för Ungdomsappen.

Författare: Johan Wikström

Datum: 18 maj, 2022

Senaste Nyheter

Senaste Nyheter

Till alla nyheter

Kom igång redan idag!